Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

Lokale til salg på Buddingevej 215, st.

Denne spændende forretning på Buddingevej 215, 2860 Søborg, er nu til afståelse og byder på en fantastisk mulighed for at overtage et velindrettet pizzeria med et stort potentiale for yderligere vækst.

Lokalet er pænt indrettet med en pizzaovn i forlokalet og har også nogle enkelte siddepladser til kunder, der ønsker at nyde deres pizza på stedet. Det klassiske pizza take away-koncept åbner mulighed for at udvide sortimentet og øge salget ved at tilføje populære produkter som burgere, pommes frites og lignende.

Baglokalet er praktisk indrettet til opbakning og et koldt køkken og har også en køleboks til opbevaring af ingredienser. I kælderen finder du et stort lager, et toilet og en fryseboks, der fuldender de praktiske faciliteter.

Grib chancen for at overtage dette veldrevne pizzeria med en ideel beliggenhed og masser af potentiale. Kontakt os i dag for at høre mere og planlægge en fremvisning!

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 350.000 kr.
Leje pr. mdr. 8.853 kr.
Størrelse 56 m² + 46 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Grill/Pizzeria
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed

Med en større synlig facade ud til den befærdede Buddingevej og den kommende letbane foran forretningen er der rig mulighed for at tiltrække både lokale beboere og forbipasserende. Der er desuden god parkeringsmuligheder på sidevejene med både kort- og langtidsparkering til rådighed. Et lyskryds foran forretningen giver ekstra eksponering og tiltrækker yderligere opmærksomhed fra forbipasserende.