Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

SOLGT

Lokale til salg på Borgergade 18, st.

RESTAURATIONSLOKALE TIL LEJE MED AFSTÅELSE – MIDT I KØBENHAVN K  

Går du og drømmer om at drive takeaway-restaurant fra Københavns bankende hjerte? Så er Borgergade 18 i Indre By måske lige sagen – her får du et mulighedsrigt restaurationslokale, som både de lokale beboere og turister vil flokkes forbi til langt ud på aftenen.  

Borgergade 18 byder på et 83 m2 stort lokale i fin stand med masser af strøm. Lokalet er til leje med afståelse og kan prale af højt til loftet samt vinduer i begge ender, hvilket tilfører rummet et skønt lysindfald og en behagelig, indbydende atmosfære, der egner sig perfekt til at føre takeaway-restaurant. Her er god plads til opstilling af borde, et toilet og så indeholder lokalet et fuldt ud funktionelt køkken med opvaskemaskine og udsugning. Derudover hører der privat parkering til lokalet ved bagdøren, der er kontor ovenpå og – vigtigst af alt – får du glæde af en god udlejer.

FØJ TIL FAVORITTER 9
Afståelse 895.000 kr.
Leje pr. mdr. 19.420 kr.
Størrelse 83 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Varm mad / Rest / Cafe 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Der er ingen tvivl om, at Borgergade 18 er placeret lige der, hvor det sker. Indre Bys historiske gader, der emmer af sjæl og charme, bliver besøgt hver dag af et hav af mennesker, og dette restaurationslokale befinder sig som blommen i et æg – med kun fem minutters gang til Kongens Nytorv, Strøget og Kongens Have, bare for at nævne et par enkelte nedslag. Transportmulighederne er ligeledes i top med den nærliggende metro og adskillige busforbindelser.

Der kommer uden tvivl til at gå hundredvis af sultne mennesker forbi disse lokaler, så en takeaway-restaurant ville falde på et tørt sted for pendlere på vej til arbejde, folk på jagt efter den daglige frokost, brødflove turister og unge mennesker, hvis mave rumler efter en tur i byen. Borgergade summer af liv på alle tider af døgnet, så dette er en oplagt mulighed for at udleve drømmen om at stable en takeaway-biks på benene – lad duften af smeltet ost og sprøde pizzaskorper sprede sig på Borgergade.

TILSVARENDE EMNER

Sankt Hans Torv 3, st.
Størrelse (m2) 131
Leje pr. mdr. (kr.) 29.500
Sankt Hans Torv 3, st. 4
Størrelse (m2) 155
Leje pr. mdr. (kr.) 25.312
Viktoriagade 6 st. tv.
Størrelse (m2) 85
Leje pr. mdr. (kr.) 13.267
Viktoriagade 11, st. th.
Størrelse (m2) 115
Leje pr. mdr. (kr.) 13.335
Valby Langgade 61 st. th.
Størrelse (m2) 90
Leje pr. mdr. (kr.) 24.000