Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

SOLGT

Lokale til salg på Bagsværd Hovedgade 154

Hos Butikskompagniet byder vi hjerteligt velkommen til Bagsværd Hovedgade 154. Her, midt i Bagsværd, ligger en restaurant til leje med afståelse i superb stand, hvor en indbydende indretning tager godt imod både dig og nye kunder.

Udvendigt tager restauranten sig utroligt godt ud med en stor facade med prangende vinduespartier. Som en tidligere sushirestaurant bærer indretningen præg af en hyggelig og intim atmosfære omfavnet af mørke møbler og masser af træ. Det store hovedlokale først for indgangen er i hvert fald behageligt at være i, og den store bar er bestemt en eyecatcher med spejl, sten og masser af LED-spots. Udover restauranten består erhvervet også af et køkken, vaskerum, bryggers, kundetoiletter og et baglokale, og den store kælder er inddelt i fire store lagerrum til opbevaring. Standen er helt i top, og lokalet er blevet moderniseret indenfor de sidste par år. Især køkkenet fortjener et par ord med på vejen, hvor de rustfri stålflader giver masser af arbejdsplads for kokkene, og der er rigtig god udsugning til selv pandestegning ved høj varme.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 475.000 kr.
Leje pr. mdr. 25.000 kr.
Størrelse 220 m² 75 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Sushi restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Vi befinder os midt i Bagsværd - bogstaveligt talt. Bagsværd Hovedgade er hjemsted for byens førende forretninger og restaurationer, hvor du altså er en del af showet med adresse i nummer 154. Der er kun 100 meter til Bagsværd Station, hvor S-Toge fragter pendlere til og fra arbejde, og her er også flere centrale buslinjer at gøre godt med. Hjørneplaceringen er helt ideel og fanger straks forbipasserendes nysgerrige blikke, og hvor restauranten ligger i stueplan, har du overboere i form af helt almindelige beboere. Bagsværd er en af Københavns voksende forstader kun 12 km fra Indre By tæt ved noget af Storkøbenhavns smukkeste natur, hvor man i flæng kan nævne Bagsværd Sø, Hareskov og Furesø.

Der er i hvert fald nok at forelske sig i!