Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

SOLGT

Lokale til salg på Badstuestræde 8, kld.

Badstuestræde er en af Københavns helt gamle gader, som har aner helt tilbage til 1400-tallet, og som i dag byder på et væld af forskellige caféer, spisesteder og hyggelige butikker. Vi skal se nærmere på caféen i nummer 8, der udbydes til leje med afståelse, og foruden den veldisponerede indretning i et plan kan lejemålet også prale af et imponerende areal til udeservering med plads til hele 16 glade gæster. 

Det originale murværk er synligt og sætter med det samme stemningen for caféens hyggelige indretning. Et par enkelte borde gør det muligt at nyde godt af stedets spiselige varer under overdække, mens personalet kan stå bag den grønne bardisk med bordplade i træ og tage imod bestillinger. Det er tydeligt, at lejemålet fremstår særdeles velholdt med god plads til at tilberede lette måltider i selve hovedlokalet, mens der bagtil findes et fint køkken, et rummeligt lager og et toilet. Om drømmen er at skabe Indre Bys næste foretrukne kaffebar, en velbesøgt café eller et sted med take away for lokalbefolkningen og turister, er der klart muligheder forbundet med adressen. Udeserveringen sætter det sidste punktum for lejemålets relevans, for mens der er suveræn plads til at skabe stemning og gode stunder, ligger arealet perfekt i forhold til formiddagssolen.

FØJ TIL FAVORITTER 6
Afståelse 350.000 kr.
Leje pr. mdr. 8.434 kr.
Størrelse 50 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Fastfood
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Badstuestræde strækker sig midt i den gamle del af København, hvor flere ejendomme gik fri af den ødelæggende brand i 1795. Dermed er der mere historie at spore end de fleste andre steder i byen, hvor de skæve ejendomme emmer af charme. Shopping er der nok af i nærområdet, for man befinder sig lige om hjørnet fra selve Strøget, ligesom byens kulturelle åndehuller er at finde lige i baghaven med flere spændende museer, spillesteder og historiske seværdigheder, mens der er få minutters gang til metro ved Gammel Strand. Ses vi?

TILSVARENDE EMNER

Vingårdstræde 17, st. tv.
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Nørrebrogade 56 st. tv.
Størrelse (m2) 115
Leje pr. mdr. (kr.) 18.548
Frederiksborggade 41, st.
Størrelse (m2) 89
Leje pr. mdr. (kr.) 19.500
Kompagnistræde 17, st. th. og kld.
Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 19.500
Vesterbrogade 107B, st. th.
Størrelse (m2) 45
Leje pr. mdr. (kr.) 11.127