Erhvervsformidler, Restaurant Jenny Jedida Olsen

Jenny Jedida Olsen

Erhvervsformidler, Restaurant

jo@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 16 55

NY PRIS

Selskabslokale med catering I København

På Børglumvej 43 udbydes hermed flotte og overtagelsesklare catering-lokaler, der udbydes til afståelse i lejede lokaler med mulighed for sælgerpantebrev. Alt er velpasset og fremstår pænt, 

Forretningen rummer et selskabslokale på 116 kvadratmeter, og her er der plads til helt op mod 100 gæster, 80 er dog mest optimalt. Selskabslokalet ligger i forlængelse af en lounge-/velkomstområde med tilstødende gæstetoiletter, og forretningen byder ligeledes på et baglokale på 142 kvadratmeter, et køkken på 52 kvadratmeter og cirka 60 kvadratmeter lager – dertil kommer en en have med muligheder for stemning, servering af drinks og snacks eller andet i sommersæssonen. Køkkenet er velekviperet, og her er bl.a. pallevis af service til catering samt hele tre kølerum. Der indgår bl.a. kølevogn/varevogn og god ordrebog i handlen.

Alarmsystem og videoovervågning er frikøbt og medfølger i handlen, aftale med sikkerhedsfirma kan overtages på fordelagtige vilkår.


FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 995.000 kr.
Leje pr. mdr. 18.357 kr.
Størrelse 390 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Selskabslokaler/catering
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Beliggenheden midt imellem Børglumvej og Herlufsholmvej samt lige ud til Ålekistevej er helt central. I hverdagene er der tre timers gratis parkering, og der er samtidig kun 6 minutters gang til Jyllingevej Station samt 8 minutters gang til Vanløse Station, hvor man er forbundet med både busser, tog og metro. Der er også nem og hurtig adgang til motorvejen.