BILLIG AFSTÅELSE

MASSER AF HELT NYE M"> Amagerbrogade 219, st. 2 :: Butikskompagniet

x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Lokale til salg på Amagerbrogade 219, st. 2

SKØN LILLE TAKE AWAY-BIKS MED VARMT KØKKEN

HURTIG OVERTAGELSE OG BILLIG AFSTÅELSE

MASSER AF HELT NYE MASKINER

Nu kan du gøre en god og økonomisk særdeles fornuftig investering midt på Danmarks længste handelsgade, Amagerbrogade. Beliggende direkte ud til det travle fortov byder denne fine take away-café sig til med perfekt synlighed til menneskevrimlen, der hver dag strømmer forbi det rige udvalg af butikker og restauranter.

Take away-caféen er en lille, simpel biks med et godt lokale direkte ud til fortovet, hvor kunderne kan træde ind i et hyggeligt miljø, der står indrettet med en bestillings skranke og et godt nyopsat køkken bagved, der har alt det nødvendige til at føre spisested med varm mad, ligesom salatbar, kaffebar, sandwich, bagels, veganske delikatesser eller noget helt andet selvfølgelig også er muligt. Køkkenet er parat til åbning, og alt står indrettet med masser af nye maskiner og i en varm, moderne, omfavnede og rustik stil; lige i tidens ånd.

Fra lokalet er der som prikken over i'et adgang til et tilhørende kælderniveau, hvor du som indehaver får både lagerrum og wc. Alt i alt et super dejligt og velfungerende take away-sted med nyopført køkken – supper lækkert, og tilmed til en super pris. Skal det være din ?

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 100.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.776 kr.
Størrelse 23 m² + 16 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Take-away med varm mad  
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Take away-caféen ligger direkte ud til Amagerbrogade, hvor mulighederne for at etablere en kundeskare en talrige. I forvejen bugner området af spisesteder, hvilket gør denne del af strækningen ekstra velbesøgt. Området er kendt for sit levende forretningsliv og de gode transportmuligheder samt de mange rolige sideveje, der byder på en god blanding af lejlighedskomplekser og villaer. Alt i alt en fremragende beliggenhed på Amager – den mest centrale beliggenhed til take away på Amager.