Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

Lokale til salg på Amagerbrogade 10, st. tv. og st. mf.

Da Amagerbrogade for få år tilbage fik foretaget et ansigtsløft, kom det især de erhvervsdrivende til gode. Pludselig blev der plads til udendørsservering og udstilling på de brede fortove, for ikke at tale om cykelparkering for de mange kunder, der frekventerer de forskelligtartede forretninger. Her byder vi velkommen til en café med lyse, åbne lokaler, der er i pæn stand og som udbydes til leje med afståelse.


To store vinduespartier med tilhørende indgangsdøre vender fronten mod Amagerbrogade og lokker kunder til butikken, der både kan indrettes spm café, restaurant eller take-away i den sunde afdeling, for det er der virkelig et marked for i dette nærområde. Selve lokalet er flot indrettet i nuancer, der passer perfekt ind i den nordiske minimalisme, og der er et pænt og velholdt fra start til slut i de i alt 133 kvadratmeter. Hovedlokalet er inddelt i to zoner; et til siddende gæster med adgang til kundetoilet og et barmiljø med adgang til køkkenet, der foruden
undeholder kølerum og lager, mens der også er et lille kælderområde med flere lagerrum og over to meter til loftet, fliser, afløb og vand.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 895.000 kr.
Leje pr. mdr. 18.500 kr.
Størrelse 95 m² + 38 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café og take away af sund mad med fokus på salater og sandwich
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Det er en af Amagers bedste beliggenheder. Man er lige om hjørnet fra Christianshavn, Voldanlægget og Christiania, og samtidig er nogle af områdets største færdselsårer lige i nærheden med Vermlandsgade, Amager Boulevard og selvfølgelig selve Amagerbrogade som de mest markante. Krydset ved Christmas Møllers Plads er et af de mest travle, og tusindvis af bilister, cyklister og buspassagerer kommer hver dag forbi facadevinduet som potentielle gæster. Starten af Amagerbrogade er fyldt med forskellige spisesteder, genbrugsbutikker, små caféer, ishuse og et enkelt værtshus eller to, der fortæller historien om en bydel i udvikling. Der er få meter til busstoppested og gåafstand til metro, Amager Centret og Indre By. Kontakt os for nærmere info.

TILSVARENDE EMNER

Nørregade 15
Størrelse (m2) 325
Leje pr. mdr. (kr.) 85.156
Frederikssundsvej 110, st.
Størrelse (m2) 82
Leje pr. mdr. (kr.) 10.260
Nørregade 2, st. th.
Størrelse (m2) 160
Leje pr. mdr. (kr.) 43.139
Nørregade 15 / Skt. Peders stræde 1
Størrelse (m2) 110
Leje pr. mdr. (kr.) 39.750
Istedgade 17, st. tv
Størrelse (m2) 103
Leje pr. mdr. (kr.) 25.185