Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Velkørende restaurant med stor udendørsservering til leje med afståelse på Amager Landevej

På Amager Landevej 129 ses de perfekte forudsætninger for en god og velkørende restaurant. Der er plads til 30 personer udenfor og 40 personer indenfor med mulighed for flere. Dette gedigne erhvervsejendom har været familieejet i 40 år og tilbydes nu til leje med afståelse. Her får I et grundareal på hele 594 kvadratmeter, hvor restauranten optager 150 kvadratmeter.

Udendørs kan I se frem til gode parkeringsmuligheder samt to terrasser, der nemt kan inddrages som en del af udeserveringen i de varmere måneder. Udesæsonen kan tilmed nemt forlænges ved brug af varmelamper. Terrasserne virker ligeledes som et veltænkt blikfang for de mange dagligt forbipasserende, der hurtigt vil drages mod de hyggelige serveringsområder.

Indendørs venter endnu et rummeligt serveringslokale med bardisk, og i forlængelse heraf kommer et køkken med nyt komfur, ovn og emhætte samt kølerum og lagerlokaler. Det hele er løbende vedligeholdt og fremstår pænt og velholdt ude som inde, så der er gode forudsætninger for allerede at starte arbejdsdagen kort tid efter overtagelse. Forretningen har mange tilbagevendende erhvervskunder der sikre en stabil omsætning.

P.t kun åbent mandag til fredag med høj omsætning. Mulighed for at holde åbent i weekenderne, og dermed øge omsætningen

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 1.800.000 kr.
Leje pr. mdr. 25.000 kr.
Størrelse 150 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restauration
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Restauranten har allerede godt fat i de lokale, så er I er sikret et solidt og imødekommende klientel allerede fra dag ét. Amager Landevej løber sammen med Amagerbrogade som en hovedpulsåre gennem Amager og Tårnby, og den oplever dagligt meget trafik fra både gående, cyklister og bilister, hvilket I meget hurtigt vil komme til at drage nytte af. Lige rundt om hjørnet ses busstoppesteder, og der er desuden gode parkeringsmuligheder i området.