Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Alleen 56

Dette klassiske funkisbyggeri, der bl.a. er hjemsted for Allé Kroens ikoniske lokaler, sætter rammerne om den hyggelige, lyse og lækre café på hjørnet, som nu udbydes til leje med afståelse.

Caféen fremtræder dejlig lys og åben i sit udtryk, hvilket er med til at skabe en indbydende atmosfære lige her i smørhullet mellem den levende Kastruplundgade og Kastrup Strandpark. Stedet er i fremragende stand med mange flotte detaljer, der inspirerer til, hvordan man kan indrette sig.

At åbne en café eller en lille intim restaurant er helt oplagt – dermed kan du kører stedet videre i sin nuværende ånd med charmerende 50'er-milkshake-diner-style med turkise fliser og traditionelle spisezoner med bløde sofaer. Is-takeaway og kaffebar er konceptet i dag, men med et stort, åbent køkken bagved og et dejlig stort lagerlokale i kælderen er der rig mulighed for at udvide erhvervet til også at indbefatte kolde og varme retter på menukortet.

Lokalets 99 m2 er fordelt over både stue og kælder.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 420.000 kr.
Leje pr. mdr. 9.732 kr.
Størrelse 99 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Iskiosk/kaffebar
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Det hyggelige cafélokale med tilhørende spisepladser både inde og ude slår sine folder på en attraktiv hjørnebeliggenhed, hvor det er let for forbipasserende at spotte den dejlige terrasse, som inviterer til at nyde en kold is og en varm kop kaffe under markisen og den åbne himmel.

Denne beliggenhed er virkelig skøn og let tilgængelig, da metrostationen Kastrup St. vitterligt ligger LIGE ovre på den anden side af pladsen. Nærområdet er endvidere kendetegnet ved et bredt udvalg af forretninger og take away-steder, og så er der blot en kort gåtur ned til vandet, havnet, strandparken og Den Blå Planet – og efter sådan en udflugt er der ikke noget bedre end at trække sig tilbage her på Alleen 56 i rolige omgivelser. Vel?