Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

NY PRIS

Smørrebrødsforretning til afståelse i Roskilde

Roskildes absolut bedste smørrebrødsforretning til afståelse i Algade 66.  Nu kan du overtage denne super velindrettede og absolut veldrevne forretning med stort og funktionelt køkken. Sælger har drevet smørrebrødsforretningen de sidste 19 år og de seneste 5 år fra adressen her. Lejemålet inkl. Alle indretninger og med fordelagtige lejevilkår er til hurtig overtagelse. Smørrebrødsforretning beliggende i det fine, gamle solgule byhus fra 1880 her i hjertet af byen er et besøg værd

Igennem alle år har omsætningen har været særdeles stabil, hvilket man i særdeleshed kan tilskrive den synlige adresse lige midt i bybilledet. I disse eftertragtede rammer er mulighederne mange, og det meste er allerede etableret. Her kan du se frem til at byde alle dine gæster velkommen i et meget flot lokale med displaymontre og ti siddepladser, som skaber en intim stemning. I lejemålets bagerste område kan der tilberedes varm mad i det velindrettede køkken med udsugning over taget. Alt i alt er denne fantastiske forretning fuldt funktionel og alt overtages.
FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 995.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.779 kr.
Størrelse 80 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Smørrebrød
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Forretningen har en fantastisk beliggenhed på Algade – på indfaldsvejen med gode parkeringsmuligheder lige ude foran, så du, dine kollegaer og dine kunder nemt kan komme hertil i bil, selvom beliggenheden er så central, som den er. Den charmerende adresse placerer sig i direkte forlængelse af hovedgaden, hvilket helt naturligt bringer kunder og gæster forbi. Her bliver din butik en levende forlængelse af det i forvejen levende byliv nær ved stationen og de mange forretninger og caféer, som præger gågaden. Let tilgængeligt og super centralt.