Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Østerbrogade 163, st.

Det bliver næppe en meget bedre adresse end på Østerbrogade 163. Adressen ligger tæt på Strandvejens luksusvillaer og nogle af Østerbros dyreste ejendomme, alt imens S-toget stopper lige på den anden side af gaden og giver en naturlig tilstrømning af potentielle kunder direkte foran de store vinduespartier. Hjerteligt velkommen til muligheden over alle muligheder for at få restaurant, café eller take-away til leje med afståelse i nogle af de bedst tænkelige rammer.

Den klassiske rødstensejendom ligger med frit udsyn over altid travle Østerbrogade, hvor disse lokaler kan prale af store vinduespartier, som lokker kunder til på alle tider i døgnet. Et par caféborde langs fortovet er ideelle til at fange forbipasserende til en kop kaffe og menneskekiggeri, mens selve det veldisponerede lejemål fremstår tidløst og indbydende med lyse overflader og plads til spisende gæster. En rigtig god bardisk indhyllet i træ og kølemontre lukker naturligt af for det tilstødende køkken, mens selve det højloftede hovedlokale er delt i to, så det også er muligt at sætte sig for sig selv og nyde et måltid i ro og mag. Lejemålet råder desuden over gode toiletfaciliteter og lager i kælderetagen, så ekstra service kan gemmes af vejen.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 17.142 kr.
Størrelse 102 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant med dansk-libanesisk koncept samt smørrebrød. 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Østerbrogades udspring ved Søerne leder gennem Københavns mest mondæne brokvarter med et imponerende udvalg af eksklusive forretninger, lækre spisesteder og hyggelige caféer, der alt sammen er med til at skabe bydelens hyggelige atmosfære. Dette er en af de sidste adresser før Strandvejen tager over og suser gennem 2900 og Ambassadekvarterets enorme palæejendomme. Busser og S-tog er nogle af de nærmeste genboer, ligesom man også er tæt på Svanemøllehallen, skoler, strand og havn, hvor der også er rigtig gode muligheder for at parkere bilen. Kontakt os og hør nærmere!

TILSVARENDE EMNER

Nørregade 15
Størrelse (m2) 325
Leje pr. mdr. (kr.) 85.156
Nørregade 15 / Skt. Peders stræde 1
Størrelse (m2) 110
Leje pr. mdr. (kr.) 39.750
Nordre Frihavnsgade 7, st.
Størrelse (m2) 180
Leje pr. mdr. (kr.) 24.191
Frederikssundsvej 74A
Størrelse (m2) 131
Leje pr. mdr. (kr.) 21.394
Carl Jacobsens Vej 15A, st.
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 20.425