Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Øster Farimagsgade 24

Drømmer du om at lange friskbrygget øko-kaffe og syrlige sommerlemonader over disken til tørstende københavnere på farten eller måske at invitere indenfor til en varm og kærlig bid mad, som vil vække stor begejstring hos gæsterne efter en kølig gåtur rundt om Søerne få hundrede meter herfra?

Så er denne nyrenoverede café på Øster Farimagsgade bestemt et ekstra blik værd. Caféen udbydes som leje med afståelse, og der er gode muligheder for at åbne både en stemningsfuld café, en lille intim restaurant eller et lækkert take-away-sted midt i byen. Der er tilladelse til at lave varm mad, så de fleste døre står åbne indenfor denne branche.

Caféen bærer tydeligt præg af at være blevet istandsat fra A til Z med sin moderne indretning, der afspejler tidens trends. Det rå betongulv og de stilfulde subway tiles, der pryderbaren og den speciallavede bænk ved trappen giver et industrielt og flot udtryk, som samtidig er utrolig lyst og indbydende. Fordelt over to åbne lokaler er der plads til at opstille borde og stole til spisende gæster, og ved den centrale bar kan kunderne gøre deres bestilling. Ude bagved er der etableret et lækkert køkken med alle de fornødne elementer, der skal til for at holde en café kørende, og endelig byder stedet på en nydelig kælderetage med personale- og kundetoiletter samt ekstra lagerplads.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 1.095.000 kr.
Leje pr. mdr. 15.294 kr.
Størrelse 75 m²
75 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant/cafe
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Øster Farimagsgade er en prominent adresse centralt i byen, som nærmest taler for sig selv. Her er du lige i grænsefeltet mellem København K og Østerbro i et trendy kvarter med Kartoffelrækkerne og Søerne som dine nærmeste naboer. Hele strækningen er kendetegnet ved sit høje trafiktal fra gående såvel som cyklende, der tilføjer en levende atmosfære og en stor potentiel kundeskare. Gaden er fyldt med gode spisesteder og specialforretninger, så potentialet for at åbne en hyggelig café er allerede spot on!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 74
Boligafgift pr. mdr. 3.300
Størrelse (m2) 67
Boligafgift pr. mdr. 6.273
Størrelse (m2) 89
Leje pr. mdr. (kr.) 32.289