Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Århusgade 20

SPÆNDENDE RESTAURATIONSLOKALER MED SUBLIM PLACERING

På Århusgade 20 udbyder vi nu de perfekte restaurationslokaler til afståelse – uanset om du drømmer om at skabe en lille, eksklusiv gourmetrestaurant eller et klassisk spisested for familier. Med nøglerne til dette erhvervsmål kan du praktisk talt skabe præcis det, du går og drømmer om! Og den attraktive adresse må siges at være dét, som sætter prikken over i’et.

108 kvadratmeter venter indendørs, og selve ejendommen er fra 1901 og står utrolig velholdt. Nu kan du overtage lokalerne – og måske også en del af den succes, som restauranten har nydt godt af. Rammerne er i hvert fald sat. Restauranten fordeler sig over et stort lokale med barområde, et rummeligt og funktionelt og professionelt industrikøkken, et fint gæstetoilet og diverse rum til opvask og opbevaring. Samtidig venter en rummelig kælder med masser af lagerplads. Her har du et hav af muligheder.

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 995.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.544 kr.
Størrelse 54 m² + 1. sal 54 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Denne placering er noget helt særligt – du befinder dig nemlig midt i Østerbros hyggeligste og mest attraktive boligkvarterer, hvilket bestemt må siges at være et plus. Du er sikret en stor, potentiel kundeskare med de mange forbipasserende, og det allerede veletablerede handelsmiljø på gaden vidner om, at placeringen er god for erhvervsdrivende. Nogle af de nærmeste naboer er den velbesøgte The Laundromat Café og Juno the Bakery, hvor køen især i weekenderne når helt ud på gaden. Fra restauranten er der desuden kun 120 meter til Østerbrogades livlige handelsmiljø og den gode offentlig transport, og i den modsatte retning ligger det nye, spændende Nordhavnsområde.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 54
Boligafgift pr. mdr. 8.555
Størrelse (m2) 142
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Størrelse (m2) 60
Leje pr. mdr. (kr.) 8.657
Størrelse (m2) 58
Leje pr. mdr. (kr.) 7.468