Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Ålekistevej 195 st. samt kld.

Flyt restaurantdrømmen ind på en central Vanløse-adresse - leje med afståelse! Er I på udkig efter den perfekte kulisse til jeres restaurantdrømme? Eller vil I åbne byens bedste take-away? Uanset hvad, så sæt kurs mod Ålekistevej 195, for den centrale Vanløse-adresse er dedikeret til de oplagte lokaler, der lige nu står klar til overtagelse!

I overtager et lejemål, der stjæler den helt rette portion af opmærksomhed i gadebilledet, for det er en stor facade, der orienterer sig mod Ålekistevej, så jeres nye spisested kan hurtigt blive et kendt ansigt i byen. I kan dekorere facaden med alt fra navn til menukort, og samtidig vil de brede vinduer give et kig ind til en hyggelig restaurant, og forbipasserende kan nemt lade sig friste af en takeaway-menu til aftensmaden. Erhvervslejemålet er til afståelse, og I kan nemt og hurtigt tage det i brug, for det er allerede praktisk indrettet. I træder indenfor til et stort lokale, der er inddelt i flere zoner, så én dør giver adgang til et spiseområde, hvor gæsterne fremover kan slå sig ned, mens duften af delikatesser spreder sig i lokalet. En anden dør åbner op til første del af køkkenet, og det fortsætter bagtil, så der er rigelig plads til det varme køkken. Dertil kommer både et kontor, et kundetoilet og den vigtige lagerplads, der fordeler sig over stueplan og kælder.

FØJ TIL FAVORITTER 5
Afståelse 650.000 kr.
Leje pr. mdr. 16.974 kr.
Størrelse 82 m² + 32 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Japansk/kinesisk restaurant og take-away
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

En adresse på Ålekistevej 195 placerer jer centralt i Vanløse, og til den ene side ligger villakvartererne, hvor folk vil elske en ny mulighed for take-away - de vil nok få øje på jeres fristende menu, når de er på vej hjem fra S-toget, der stopper kun 600 meter fra restauranten. På modsatte side får I selskab af både indkøbsmuligheder og specialbutikker, der tilsammen trækker folk til og er med til at skabe liv i området. Jeres store synlighed på Ålekistevej vil også hver dag tiltrække de mange cyklister, der strømmer forbi, og det samme med folk fra bussen, der stopper få skridt fra adressen!

TILSVARENDE EMNER

Vingårdstræde 17, st. tv.
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Viktoriagade 6 st. tv.
Størrelse (m2) 85
Leje pr. mdr. (kr.) 13.267
Viktoriagade 6 st. th. (Hyggestund)
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 18.033
Gothersgade 15, kld. mf.
Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 28.679
Nyhavn 7

Cafe & Restaurant

Nyhavn 7

Størrelse (m2) 92
Leje pr. mdr. (kr.) 51.912