Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Lokale til salg på Vedbæk Stationsvej 19, st. tv.

Der er tale om en charmerende forretning i en flot og velholdt ejendom. Foruden butikslokalet med to gode vinduer mod Vedbæk Stationsvej er der et rigtig pænt toilet og et lille køkken. Gode materialer overalt. De senere år har forretningen fungeret som en take away med godkendt udsugning, og denne anvendelse kan nu optimeres, idet forretningen udvides med et fuldt monteret og velfungerende køkken, som det fremgår af plantegningen.

I kælderen råder forretningen over et meget udmærket lagerlokale og et fint badeværelse med brus og toilet til personalet.

De anførte kvadratmeter dækker stueplan samt kælder. Det samlede antal kvadratmeter er anslået.


FØJ TIL FAVORITTER
Forpagtningsafgift 16.000 kr.
Størrelse 75 m²
Ejendomstype Forpagtning
Mulig anvendelse Take away forretning eller lignende.
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Denne forretning har bedste beliggenhed på den særdeles attraktive Vedbæk Stationsvej. Her finder man, nævnt i flæng, f.eks. den anerkendte optiker Kyhlensø & Møller, den efterspurgte Farumbageren, det seriøse B&O Center og flere andre specialforretninger samt både Netto og Aldi. Der er kun ca. 100 meter til Vedbæk Station, og man er helt tæt på Strandvejen med den store og meget levende Vedbæk Havn.

Der er i området på begge sider af jernbanen såvel etageejendomme som parcelhuse. I det hele taget er der tale om et attraktivt og eksklusivt miljø.