Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

Forpagtning af restaurant: Den Røde Cottage på Strandvejen med unik beliggenhed

Drømmer du om at drive din egen restaurant i smukke omgivelser tæt på Dyrehaven? Her har du chancen!

Denne velholdte restaurant, også kendt som Den Røde Cottage, på Strandvejen kun 13 km nord for Kongens Nytorv, står nu til udlejning. Restauranten har et moderne køkken, der er perfekt til fine dining og selskaber. Beliggenheden sikrer en konstant strøm af besøgende året rundt, takket være de hyggelige indendørsarealer og de smukke naturrige udendørsområder. Minimumslejen udgør 450.000 kr. årligt, og i januar, februar og marts er "huslejefri."

Ejendommen, også kendt som Den Røde Cottage, indeholder to indendørs serveringslokaler, to lagerrum og to skønne terrasser til udendørs servering. Den fredede ejendom er præget af kunstneriske detaljer og en unik indretning. Gæsterne guides op til deres siddepladser på førstesalen, hvor smukke vægmalerier pryder den svungne trappe. Spiseområde byder på velholdte plankegulve og en fantastisk udsigt til den smukke natur omkring. Udendørsområderne inkluderer to stenterrasser med parasoller og en skøn udsigt til den grønne park. Restauranten rummer også tre toiletter. Forpagtningsaftalen løber i 10 år fra overtagelse.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Forpagtningssum 1.300.000 kr.
Forpagtningsafgift 50.000 kr.
Størrelse 159 m²
Ejendomstype Forpagtning
Mulig anvendelse Restauration
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Adressen bliver ikke meget bedre. Strandvejen er landets ubetinget mest mondæne adresse med palævillaer og smukke huse langs hele Øresunds kyst – og her er I placeret med Dyrehaven i baghaven mellem Klampenborgs og Taarbæks velbesøgte bymiljøer i et roligt og relativt uforstyrret miljø nær Bellevue og Klampenborg St. Det betyder også, at mange bruger området til fysisk aktivitet, enten ved Taarbæk Tennisklub, nede ved vandet eller blot til lange gåture, og restauranten kan dermed kunne fungere som et ideelt samlingspunkt og endemål for de mange besøgende.