x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Lokale til salg på Bakkevej 85

Kom med indenfor i en restaurant, der charmerer ved første øjekast. Den fine ejendom står med blottet bindingsværk og stråtækt tag, som skaber det skønneste førstehåndsindtryk. Charmen fortsætter indenfor, hvor bindingsværket fortsat er blottet, imens lyden af knitrende brænde fra pejsen understreger den hyggelige stemning og dagslyset strømmer igennem de sprossede vinduer.

Restauranten er velindrettet og rummelig med masser af siddepladser - inde såvel som ude. Tilstødende de indbydende lokaler, har I et stort og godt køkken, der er veludstyret med rig plads til både opbevaring og gastronomisk udfoldelse. Restauranten har ydermere toiletfaciliteter til kunder og personale, samt en praktisk lagerafdeling.

Gennemgående er staden god, så restauranten er fuldstændig klar til overtagelse. Den udbydes med forpagtning og det er tilladt at drive et varmt køkken.

Den årlige leje er omsætningsbestemt, med er minimumsleje på 150.000,00 kr.  Den omsætningsbestemte leje beregnes på baggrund af årsregnskabet.

FØJ TIL FAVORITTER
Forpagtningssum 375.000 kr.
Forpagtningsafgift 12.500 kr.
Størrelse 159 m² + 21 m² kælder
Ejendomstype Forpagtning
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Beliggenhed

Adressen er Bakkevej 85, en fantastisk beliggenhed, hvor Sjælsø breder sig som den fineste kulisse få skridt fra restauranten, der ligger blandt skovbeklædte arealer. Omgivelserne er pragtfulde, naturskønne og stemningsfyldte - perfekte for en restaurant som denne. Det er nemt at komme hertil fra byen, og der er gode parkeringsmuligheder tilknyttet restauranten.

I kan ikke andet end at forelske jer i de smukke omgivelser. Kontakt os for en fremvisning, så I kan opleve herlighederne med egne øjne. Vi glæder os til at byde jer velkommen.