Erhvervsformidler, Restaurant Jenny Jedida Olsen

Jenny Jedida Olsen

Erhvervsformidler, Restaurant

jo@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 60 20 56 15

Lokale til salg på Langgade 12

Det er bestemt ikke hver dag, at muligheder som denne byder sig til. Vi har nemlig nu glæden af at kunne udbyde en ganske særlig erhvervsejendom placeret på en af Samsøs allerbedste adresser – denne adresse ligger nemlig i hjertet af Tranebjerg, der er placeret helt centralt på øen, og som samtidig udgør den største by. 

Adressen er Langgade 12, og her venter der først og fremmest et charmerende byhus, der kan dateres helt tilbage til 1898, og som byder på et gennemrenoveret indre – stueetagen rummer en café/restaurant, og 1. salen råder over en lejlighed med separat indgang, som fx kan benyttes som ferieudlejning, personalebolig, kontor eller noget helt fjerde. På nuværende tidspunkt er erhvervsmålet kun åbent 4-5 måneder årligt, men der er mulighed for at holde åbent hele året – vi kan desuden oplyse, at overtagelse kun kan ske måneder før eller lige efter åbningsperioden. Caféen/restauranten har en helt særlig atmosfære over sig, og den er velindrettet med fokus på et flot og stilrent materialevalg samt veldisponerede kvadratmeter. Denne del af ejendommen er renoveret i 2019 med nyt inventar, og foruden de mange sidde- og spisepladser, bar-arealet og køkkenet er her bl.a. godkendt industrifryser bygget ind i gårdhaven, ny fedtudskiller samt luft til luft-varmepumpe på begge etager. Lejligheden er renoveret i 2021, og den fremstår fuldstændig indflytningsklar. Det er her med andre ord en unik chance, hvor det hele spiller.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 3.450.000 kr.
Størrelse 88 m² + 1. sal 60 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Restauration
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Adressen er uden tvivl prikken over i’et på en allerede attraktiv ejendom. Tranbjerg har en hyggelig atmosfære over sig, og her er liv året rundt, da den udgør Samsøs største by. Beliggenheden i hjertet af bybilledet sikrer mange potentielle kunder på daglig basis, og særligt i sommermånederne tiltrækkes turister fra nær og fjern. Både beliggenhed og ejendom skal uden tvivl opleves med egne øjne.