Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Trine Freno Muurholm

Trine Freno Muurholm

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

tfm@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 15

Lokale til salg på Alrøvej 389

Går du med drømmen om at drive din egen Bed&Breakfast eller din egen restaurant i unikke omgivelser? Så kan Alrø Traktørsted være noget for dig.  

I dag er restauranten forpagtet ud, men denne forpagtning er ophævet og dermed er der frie muligheder for en ny køber.

Stedet er kaldt Alrø Traktørsted og har med samme navn og placering eksisteret i snart 10 år. Alrø Traktørsted er en af de tre restauranter, som ligger på Alrø og nyder godt af turisterne og det lokale opland. Navnet Alrø Traktørsted kan overtages, da det tilhører sælger og ikke forpagter.

Restauranten fungerer i dag som både en selskabsrestaurant og a la carte restaurant. Den er opdelt i flere stuer, så der er mulighed for at afholde særskilte selskaber. Udover restaurant i stueetagen, så er der to værelser til udlejning, som er renoveret med nye gulve og separat indgang. Ved siden af værelserne er der toilet og bad.  

Fra samme fløj i ejendommen, hvor der er værelser, kan man komme op på ejendommens 1. sal. 

Ejendommens 1. sal er ikke fuldt udnyttet. Der er her mulighed for at etablere flere værelser eller lave en bolig, som kan lejes ud til værelser eller kan anvendes af ejer selv.  

Ejendommen ligger helt ud til vejen med en god synlighed til at kunne fange de forbipasserende. På den modsatte side af vejen, er der tilkøbt et ekstra stykke jord. Her står der i dag et skur, men der er mulighed for at inddrage det til enten udeservering eller lave en bygning til større selskaber.

Alrø ligger i Horsens Fjord, sammen med Hjarnø og Vorsø. Rejsetiden er med bil fra Aarhus ca. 40 min.  Og fra Horsens eller Skanderborg ca. 30 min. Der er en færge til passagerer, som går fra Snaptun til Hjarno til Alrå.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Kontantpris 2.195.000 kr.
Størrelse 261 m²
Ejendomstype Ejer
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed