Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Ikonisk værtshus til salg på Vesterbro

Det ikoniske værtshus Bobs Hytte afslutter nu et næsten 100 år langt kapitel som ét af Vesterbros ældste og mest kendte værtshuse, og i stedet får du nu muligheden for at opkøbe denne interessante og sjælfulde andel inkl. værtshus.
Værtshuset er gammelt – men på den helt rigtige måde! De charmerende lokaler har patina, og man kan nærmest høre jukeboksen spille, røverhistorierne blive udvekslet og flaskerne blive klirret mod hinanden i en skål, så snart man træder indenfor. Stedet er velbesøgt, og specielt i weekenderne kommer der mange unge mennesker. Værtshuset har en 05 bevilling.

Med den allerede etablerede indretning er det oplagt at blive indenfor samme branche. Det atmosfærefyldte værtshus har alt det, der skal til for at drive stedet og indeholder således en virkelig hyggelig "krostue" med plads til at lave forskellige små hyggekroge til stedet nye klientel. I selvsamme rum ligger baren, og via et lille baglokale er der adgang til køkkenet med de mest nødvendige faciliteter. Afslutningsvis indeholder værtshuset to fine toiletter med separat toilet og håndvask.FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 1.000.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 6.273 kr.
Størrelse 67 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Værtshus
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Vesterfælledvej 5 ligger yderst attraktivt placeret på Vesterbro; kun et stenkast fra selve Vesterbrogade og fra den unikke "landsby" Humlebyen. Samtidig grænser denne beliggenhed direkte op til Carlsbergbyen, som er et af Københavns nye store boligkvarterer med et tilknyttet, levende erhvervsliv bestående af forskellige butikker, forretninger og spisesteder. Dette skaber grobund for et i forvejen eksisterende kundeliv, som centrer sig omkring de travle gader.

Samtidig ligger stedet virkelig godt i forhold til offentlig transport. Bussen 6A stopper få skridt herfra ude på Vesterbrogade, og i sommeren 2019 åbner en helt ny metrostation ved Enghave Plads, som også ligger tæt herved – sammen med Istedgades strækning fyldt med caféliv!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 14.726
Størrelse (m2) 57
Leje pr. mdr. (kr.) 11.338
Størrelse (m2) 74
Boligafgift pr. mdr. 3.300
Størrelse (m2) 90
Leje pr. mdr. (kr.) 24.533