Erhvervsformidler, Restaurant Henrik Voss

Henrik Voss

Erhvervsformidler, Restaurant

voss@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 25 70 35 77

Lokale til salg på Toftegårds Allé 38, st. tv.

Toftegårds Allé strækker sig gennem centrum af Valby lige forbi stationen, før den overtages af Søndre Fasanvej. Har du en drøm om at udvikle et take-away-koncept med varmt køkken i den sprudlende bydel, er dette spændende lokale til salg i København måske noget for dig – med en fantastisk synlighed! Du kommer i godt selskab, når du åbner dit take-away-restaurant med naboer som 7 Eleven og Paradis, hvor din facade udgøres af et stort vinduesparti og et gitter, du kan rulle ned, når du har lukket. Serveringslokalet er malet rødt på både lofter og vægge og præsenterer sig med enkelte siddepladser, hvor kunderne kan vente, mens deres mad bliver tilberedt omme bag disken og videre ude i køkkenet. Du får desuden også kølerum, lager og toilet samt et par gode lagerrum til opbevaring i kælderen. Lejemålet er gennemgående i rigtig fin stand, og serveringslokalet er udsmykket med pæne gulvfliser, loftsspots og rigtig gode muligheder for at introducere dit koncept. Køkkenet er med rustfri stålflader og udsugning.

Erhvervsandelen ikke overdrages til en forretning i samme branche som allerede drives i ejendommen med undtagelse af engrossalg og specialforretninger.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 1.195.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 5.612 kr.
Størrelse 52 m² + 33 m² kælder
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Restaurant, café eller detail.
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Toftegårds Allé er synonym med Valbys kerne og der, hvor det hele sker. Valby St., der ligger under 100 meter fra din nye arbejdsplads, er for både regional- intercity- og S-tog, ligesom der også stopper centrale buslinjer lige foran. Valby forgrener sig ud med Carlsberg Byens moderne arkitektur, de rolige, gamle villakvarterer og Valby Langgades kulturliv, ligesom Spinderiets udvalg af butikker også er at finde lige i nærheden. Som Vesterbros baghave og Frederiksbergs nabo har bydelen virkelig cementeret sig som et knudepunkt, hvor der også er mulighed for at få græs under fødderne i Søndermarken. Hvis du leder efter en take-away-restaurant til leje i København, så kontakt os med det samme og hør nærmere.

TILSVARENDE EMNER

Vingårdstræde 17, st. tv.
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Øster Farimagsgade 8, st. tv.
Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 21.393
Jagtvej 39, st. 1
Størrelse (m2) 42
Boligafgift pr. mdr. 4.130
Nørrebrogade 56 st. tv.
Størrelse (m2) 115
Leje pr. mdr. (kr.) 18.008
Nørrebrogade 56 st. th.
Størrelse (m2) 117
Leje pr. mdr. (kr.) 19.144