NY PRIS

Lokale til salg på Ryesgade 76, st. tv.

SÆLGER BETALER VENTILATION TIL VARMT KØKKEN VED HURTIG HANDEL

Vi udbyder nu denne attraktive erhvervsandel, som sælges i en aktiv og sund andelsforening på adressen Ryesgade 76, København Ø. Erhvervsandelen er indrettet som en helt fantastisk og virkelig fed café med tilhørende barmiljø og koldt køkken med alt, hvad dertil hører. 

Det er kun ganske få år siden, at den flotte café blev indrettet på ny, hvilket man tydeligt ser. Resultatet er et lækkert, åbent serveringslokale med gennemgående gode materialer, der understreger den urbane æstetik. Træværk, rå fliser og mursten pryder alt fra vægge til gulve og inventar, hvilket skaber et stemningsfuldt udtryk; både varmt og rustikt. Desuden er der tilladelse til at lave alle vinduerne ud mod henholdsvis Ryesgade og Helgesensgade om til foldedøre - så hele facaden kan åbnes op om sommeren.

Fra indgangspartiet ankommer man til et stort og indbydende selskabslokale, der har plads til 60 gæster – dette suppleres endvidere af udearealer, der kan rumme 20 siddende gæster. Midt i rummet slynger sig en stor bar med plads til baristaen og bartenderen, og ude bagved er der et lækkert "koldt køkken" med tilhørende opvaskerum. Til slut fremviser etagen fire flotte gæstetoiletter, og via trapperne for enden af det store selskabslokale kan man tilgå kælderens store lagerrum.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Kontantpris 1.395.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 23.290 kr.
Størrelse 181 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Café med åbent til 02:00
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Café, bar, restaurant? Kært barn har mange navne, og uanset hvad I vælger at kalde stedet er der ét, der er sikkert – det hyggelige serveringssted ligger på en af Østerbros usammenligneligt hyggeligste gader, som fører direkte ned til Søerne såvel som til Fælledparken og den nye Trianglen metro, der blot ligger små 200 meter fra hovedindgangen! Dermed er man sikret en central beliggenhed med stor synlighed og 100 % garanti for spontant besøg af gæster, der går tur i området.

TILSVARENDE EMNER

Frederiksberggade 25
Størrelse (m2) 625
Leje pr. mdr. (kr.) 191.666
Nørregade 13 kld.
Størrelse (m2) 146
Leje pr. mdr. (kr.) 29.750
Åboulevard 50, st. tv.
Størrelse (m2) 322
Leje pr. mdr. (kr.) 36.413
Paradisæblevej 36, st.
Størrelse (m2) 225
Leje pr. mdr. (kr.) 31.946
Vesterbrogade 39, st. th.
Størrelse (m2) 364
Leje pr. mdr. (kr.) 60.419