Erhvervsformidler, Restaurant Simon Kristensen

Simon Kristensen

Erhvervsformidler, Restaurant

sk@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

NY PRIS

Lokale til salg på Jagtvej 39, st. 1

Om du vil servere take away-retter, to go-kaffe eller en lille snack til dagen og vejen, er erhvervsandelen til salg på Jagtvej fyldt med muligheder. Lige her, midt i pulsen af Nørrebro og med Stefansgadekvarterets populære arealer lige bag sig, er der nemlig enormt mange forbipasserende hver dag, der snart får mulighed for at nyde godt af, hvad du end har på tegnebrættet!

Vi har at gøre med en lille butik med et tilhørende køkken, der står klar til at tilberede alskens lækkerier. Forretningen er i fin stand og består af et bestillingslokale med store vinduespartier mod Jagtvej, industrikøkkenet med masser af udsugning samt et par gode, mindre lagerlokaler og adgang til separate toiletfaciliteter. Når man som kunde kommer ind og skal til at bestille, træder man ind på mørke flisegulve og har god plads til at stå og tænke over, hvilken menu der passer bedst til dagens humør. Her er tilmed plads til at sidde og vente på, at du tilbereder maden i din lille restaurant, hvor du i øvrigt har super god albueplads til at røre i diverse gryder og kokkerere.

Hjemmeside kan overtages. Den koster kr. 250,00 pr. md.

De anførte kvadratmetre er oplyst fra ejendommens BBR.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 1.145.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 4.130 kr.
Størrelse 42 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Grillforretning
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Jagtvej er en gade med en divers kulturhistorie bag sig – Ungdomshuset på Jagtvej 69 var et epicenter for dem, der ikke hørte hjemme andre steder, men siden nedrivningen i 2007 er området blomstret gevaldigt op. Langs Jægersborggade er der et bredt udvalg af hyggelige caféer og små spisesteder, der rammer den helt brede målgruppe, mens de mange beværtninger især er til for at lade de unge fejre fredagens kommen. Her er samtidig Hørsholmparken, Nørrebroparken og Assistens Kirkegård i umiddelbar nærhed som grønne åndehuller, mens der langs Nørrebrogade er massevis af buslinjer, dagligvareforretninger og adgang til metro. Kontakt os i dag for at høre nærmere!

TILSVARENDE EMNER

Frederiksborggade 41, st.
Størrelse (m2) 89
Leje pr. mdr. (kr.) 19.500
Kompagnistræde 17, st. th. og kld.
Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 19.500
Nordre Fasanvej 269, stadeplads
Størrelse (m2) 50
Leje pr. mdr. (kr.) 12.370
Oehlenschlægersgade 50A
Størrelse (m2) 51
Leje pr. mdr. (kr.) 6.786