Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

NY PRIS

Nøgleklar bar/café til salg

Centralt placeret, nærmere bestemt på Jagtvej på Nørrebro, finder vi denne stemningsfulde erhvervsandel, som du nu har mulighed for at købe.  Som ejer af erhvervsandel har du en unik mulighed for at præge beslutningerne, da du har stemmeret på lige fod med de andre andelshavere. Yderligere er det også en fordel at der er tale om et andelsbevis hvis der skal søges finansiering.  Seneste valuering lyder på 4.006.600 kr.

Her har du muligheden for at erhverve en veletableret Pub/ bar, stedet har haft samme ejer i 27 år.  Stedet her har 05 bevilling og der er investeret i omfattende lydmålinger som sikrer at der kan spilles musik til den lyse morgen.

Området er fuld af pulserende liv både nat og dag på denne del af Nørrebro, da der bor masser af unge studerende i området samt de nærliggende kollegier.  KEA, Professionshøjskolen Metropol, Panum og Københavns Universitet byder på et rigt studieliv i området.

Der er oplagte muligheder for at skabe et sted, hvor særligt unge studerende kan mødes i festligt lag til en øl eller en god cocktail.  Grundet den gode lydisolering af lokalerne, kan der samtidig skrues godt op for musikken når festen når sit højdepunkt. Ydermere er der indhentet tilladelse til at drive café med let madlavning.

Plads er her nok af, for med denne erhvervsandel bliver man herre over et samlet areal på hele 106 kvadratmeter. Dette er fordelt på selve bar-lokalet, hvor en stilfuld og flot bar er placeret, og hvor der er god plads til at stille en masse borde og stole. Da der tilladelse til udeservering langs facade kan man også med fordel placere nogle borde udendørs, således at kunderne kan søge udenfor, når der skal ryges eller vejret viser sig fra sin bedste side.  

På stueplan gemmer sig foruden lokale med baren også to fine kundetoiletter. Her ligger også et fint køkken og et mindre lagerrum. Lagerplads er der imidlertid meget mere af, og dette finder vi på kælderplan, hvor to store lokaler byder sig. Her kan man med fordel opbevare alle de varer, man ønsker at lange over baren.

Slå til allerede i dag og få din drøm om at drive en hyggelig og populær pub opfyldt. Vi glæder os til at vise stedet frem for dig!

FØJ TIL FAVORITTER 7
Kontantpris 1.900.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 8.855 kr.
Størrelse 106 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Bar/ café/ vinbar
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 140
Boligafgift pr. mdr. 8.843
Størrelse (m2) 123
Leje pr. mdr. (kr.) 12.284
Størrelse (m2) 89
Leje pr. mdr. (kr.) 32.289