Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Lokale til salg på Amagerbrogade 176

Amagerbrogade er Danmarks længste handelsgade – og nu kan du erhverve nøglerne til butikken i nummer 176. Denne erhvervsandel råder over 54 mulighedsrige kvadratmeter, og de er perfekte til detailhandel såvel som delikatesseforretning, salg og servering af kold mad eller måske endda take-away.

Butikken har en flot facade med store, buede vinduespartier, der giver et dejligt lysindfald, men som vigtigst af alt skaber god synlighed fra gaden. Du træder direkte ind i det store butikslokale, og her fornemmer du den lyse og hyggelige indretning. Rummet er regulært og indretningsvenligt, og det betyder samtidig på et stort barområde med køleskabe og god bordplads, hvilket giver god mulighed for anretning af kold mad såvel som drikkevarer. Bagved ligger et praktisk industrikøkken med køleskab, fryser, komfur og en dobbelt håndvask. Butikken byder yderligere på et kontor og et WC samt en kælder med bl.a. lager og et stort kølerum.

FØJ TIL FAVORITTER 10
Kontantpris 895.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 8.555 kr.
Størrelse 54 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Sandwichbar
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Placeringen på Amagerbrogade, tæt på Øresundsvej og Englandsvej, er utrolig central. Med cykelstien lige uden for døren suser potentielle kunder lige forbi på alle tider af døgnet, og fra busstoppestedet ved Smyrnavej kan man tilmed spotte butikken. Nabolaget emmer af liv, og du bliver straks en del af et stemningsfyldt erhvervsliv med mange forskellige typer virksomheder som naboer.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 108
Leje pr. mdr. (kr.) 12.544
Størrelse (m2) 142
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 14.573
Størrelse (m2) 60
Leje pr. mdr. (kr.) 8.657
Størrelse (m2) 58
Leje pr. mdr. (kr.) 7.468