Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Erhvervsandel til salg - der er også mulighed for at leje andelen.

Pæn og stemningsfuld er blandt de første ord, der helt automatisk dukker op i tankerne, når man besøger denne hyggelige erhvervsandel, der både kan anvendes som café eller til forskellige former for detailhandel.

Det kæmpestore lokale, som allerede kan spottes fra de fem-seks centrale vinduer ude fra gadeplan, står flot indrettet med lyse plankegulve og hvide vægge samt lofter. Med andre ord et tomt lærred, som står 100 % klar til at modtage dine kreative indspark. Som cafémiljø er der oplagt at udnytte hele den lyse langside ved vinduerne som siddepladser, hvor gæster kan slå sig ned på komfortable, høje barstole med et glas lemonade, mens de nyder udsigten mod Østerbrogades liv. For enden af rummet er der etableret en lille bar, hvor gæster kan gøre deres bestilling. Dertil består forretningen af et lagerrum, et kæmpestort kontor, et toilet og et køkken. Her er det vigtigt at understrege, at erhvervet ikke kan bruges til varm mad grundet manglende udsugning.

Der er også mulighed for at leje lokalet. Huslejen pr. måned vil være 20.000,00 kr. pr. md.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Kontantpris 2.400.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 8.843 kr.
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Café
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Med indkig fra både Viborggade, Østerbrogade og hyggelige Gunnar Nu Hansens Plads er der vist ingen tvivl om, at denne hjørneejendommen scorer toppoint på beliggenhedsskalaen. Den attraktive hjørneplacering skaber straks blikfang, og de mange store vinduespartier er med bestemt med til at sætte fokus på Østerbros nye "it"-sted.

Kvarteret kunne ikke matche meget bedre med forventningerne om succes, for både Århusgadekvarteret og Østerfælled Torv er blandt de nærmeste naboer – to yderst velbesøgte "spots", som lokker med hyggelige caféer og delikate specialforretninger. Bestemt ikke et dårligt selskab at være iblandt! Gunnar Nu Hansens Plads markere samtidig en aktiv overgang til Østerbros sportshaller og idrætshuse, ligesom man kan følge vejen og fortsætte direkte ind til Fælledparken. Denne beliggenhed er med andre ord indgangen til Østerbros hjerte!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 9.691
Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 27.843
Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 5.000
Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 28.060
Størrelse (m2) 103
Leje pr. mdr. (kr.) 15.489