Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Trine Freno Muurholm

Trine Freno Muurholm

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

tfm@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 15

Kontorlokale til leje på Studsgade 40, st. tv

På Studsgade midt i Latinerkvarteret, kan du nu leje 89 m² til kontor, klinik eller showroom.

Lokalet er i dag delt op i fire separate rum, hvor der i det midterste rum er etableret et the-køkken med plads til personalerum.

De resterende rum kan både anvendes til kontor, men også til showroom. Alle rum har et godt lysindfald med store vinduer ud til Studsgade og ud til ejendommens baggård. Her kan skabes et godt lyst arbejdsmiljø i centrum af Aarhus.

I det bagerste af lejemålet er der mulighed for at lave mødelokale eller anvende til lager, hvis der skal etableres showroom.

Lejemålet entreres fra en fælles opgang til resten af ejendommen. Som lejemålet står lige nu, så deles der toiletforhold med nabolejemålet i stuen. Der er dog mulighed for at etablere toiletforhold, så man har sit eget.


Lejemålet overtages i en stand, som er aftalt med udlejer. Det betyder, at der er mulighed for selv at renovere i lejemålet eller at udlejer leverer det nymalet.

Latinerkvarteret er det ældst bevarede kvarter i Aarhus og en del af indre by. Gaderne i området er snævre og brostensbelagte, hvilket giver en hyggelig og autentisk stemning, der kun kan beskrives som idyllisk og charmerende. Alligevel er Latinerkvarteret ét af de mest moderne og trendy steder i Aarhus, især når det gælder udvalget af mode- og designbutikker.

Ønsker du at lave et inspirerende kontormiljø i centrum af Aarhus, så har du nu muligheden.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 10.995 kr.
Størrelse 89 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Kontor, klinik, butik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke G

Beliggenhed