Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Kontorlokale til leje på Oehlenschlægersgade 35, st. tv.

Nu har du muligheden for, at leje et lejemål til din virksomhed der mangler et kontor centralt placeret i byen, tilbagetrukket fra den værste støj og med gode parkeringsmuligheder. Der er tale om et lejemål som er indflytningsklar pr. 1. februar 2022.
Fra opgangen træder du ind i en fordelingsgang, som fører ud til et tekøkken med udgang til Andelsboligforeningens gårdmiljø. Dernæst et lille toilet og 2 gode kontorer eller rum med tid til fordybelse. Det ene lokale har vindue og udkig til gården og det øvrig kontor har udsigt til Oehlenschlægersgade. Fra det store kontor har du adgang til en kælder, som er god og brugbar til opbevaring eller arkiv.

Lejemålet er uden afståelse -  så har du et veldrevet koncept, skal du blot erlægge 6. måneders leje i depositum, for at indtræde i dette lejemål.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 11.050 kr.
Størrelse 78 m² + 10 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Kontor
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Beliggenheden er god og praktisk; tilbagetrukket fra Istedgade og med gode parkeringspladser findes der næsten ikke bedre placering på Vesterbro. Lejemålet er beliggende i hjertet af Vesterbro, som har været i en rivende udvikling de seneste år og er blevet et af Københavns mest attraktive kvarterer fyldt med liv, der aldrig sover. Her finder du alle slags detail butikker side om side med cafeér og fast food forretninger, så uanset branche vil du kunne føle dig hjemme med denne gode lokation. Lyder det interessant? Så kontakt Butikskompagniet for at høre nærmere.