Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Kontorlokale til leje på Marievej 8

På Marievej 8 centralt i Vedbæk ligger disse rummelige og anvendelige værkstedslokaler. Lokalerne har et samlet areal  på ca. 145 m2, og foran er der gode parkeringsmuligheder.

De gode parkeringsmuligheder begynder allerede ude på Marievej, og gennem porten kommer man til den store parkeringsplads inde i gården. Der er således både plads til kunder og firmabiler, der kan stå tilbagetrukket fra vejen i private omgivelser.

Disse lokaler er som skræddersyet til den selvstændige håndværker, der ønsker rummelige og professionelle rammer for sin virksomhed. Det kan være VVS’eren såvel som elektrikeren, tømreren eller mureren.

Fra indgangspartiet, som også kan fungere som virksomdens kontor, kommer man til venstre ind i et stort og et mindre værkstedslokale. Disse er regulære rum med malet betongulve. Til højre for indgangspartiet finder man et mindre lagerrum med hems samt et udmærket køkken og pænt toilet. Skulle man have behov for mere plads kan yderligere 36 m2 arrangeres.

Lejemålet ligger kun 230 meter fra Vedbæk Station på Kystbanen. Der er kun 5 minutters kørsel til Helsingørmotor vejen, der ligger små 4 kilometer fra adressen. Det betyder, at man nemt kan komme rundt til kunder, ligesom kunderne nemt kan komme til en.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 20.000 kr.
Størrelse 161 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Værksted m. kontor
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed