Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Kontorlokale til leje på Industriparken 23-25

KONTORLOKALER TIL LEJE CENTRALT I BALLERUP

På Industriparken 23 udbydes nu et 158 kvadratmeter stort kontor-lejemål, som ligger centralt i Ballerup med god infrastruktur omkring sig. Her får I kort fortalt mange gode kvadratmeter at boltre jer på, og der er endda mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg.

Når I ankommer til adressen, præsenteres I for den klassiske og gedigne ejendom, som kan danne den nye ramme om jeres virksomhed. Der er gode parkeringsfaciliteter for kunder og gæster, og når I træder indenfor, præsenteres I for en god og gennemtænkt rumfordeling. Planløsningen byder først og fremmest på en entré, og på højre hånd ligger et mindre gangareal med afsæt til det rummelige tekøkken. Sideliggende er der to regulære kontorer, og fra dem er der nem adgang til toiletfaciliteterne på den anden side af gangen.FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 10.533 kr.
Størrelse 158 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Kontor
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Lejemålet ligger i centralt i Ballerup i et velbesøgte erhvervsområde, som huser diverse virksomheder. Samtidig er adressen beliggende ganske fordelagtigt i forhold til kørselsmuligheder, da Industriparken ligger bare 1 minuts kørsel fra Ringvej b4, som forbinder jer direkte med bl.a. Frederikssundsmotorvejen. Fra adressen er der samtidig mindre end 1000 meter til Malmparken Station med busser og S-tog, og det er således nemt og bekvemt for både kunder og medarbejdere at komme til og fra adressen.