UDLEJET

Kontorlokale til leje på Godthåbsvej 115

Hvis du leder efter et moderne kontormiljø med en god planløsning, som er renoveret og fremtræder i perfekt stand, så behøver du ikke lede længere. Vi har lige det, du søger.

Med fornøjelse udbydes dette kontor nu til leje. Du får i alt 307 m2 at drive forretning på, fordelt over to etager. Den store glasentré skaber det helt rigtige førstehåndsindtryk, inden vi fortsætter ind i erhvervslokalets storrumskontor, hvor de sorte gulve, de fritstående bjælker og de rå murstensvægge tilfører et rustikt og meget præsentabelt udtryk til den moderne ejendom. Her er masser af dagslys og en behagelig atmosfære. I forbindelse til det store lokale ligger et 'chef'-kontor / mødelokale. Længere nede ad gangen findes to pæne toiletter og et personalekøkken.

I underetagen findes gode lagerlokaler til opbevaring og et serverrum - ikke mindst bør nævnes den oprindelige bankboks, fra da lejemålet huserede en bank.

Standen er helt i top og planløsningen er veludnyttet. Her får du de perfekte rammer for et dejligt kontormiljø.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 20.000 kr.
Størrelse 199 m² + 108 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Kontor
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Beliggenhed

Beliggenheden er ideel for et kontormiljø som dette. Adressen er Godthåbsvej 115 på frederiksberg, en adresse ved det eftertragtede Fuglebakkekvarter, der i sig selv er aldeles attraktiv. Kontoret ligger lige ud mod gaden, så der er god synlighed og nem adgant til lokalerne for personale, kunder og eventuelle samarbejdspartnere. Ligeledes er der gode p-muligheder og offentlig transport med både bus og tog inden for gåafstand.

Her får du både en attraktiv adresse og et kontormiljø, der er fuldstændigt up to date.
Kontakt os for en fremvisning.