x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Stort lager med elevator til leje - tæt på København

På Frederikssundsvej 338 udbyder vi nu et 400 kvadratmeter stort lager til fremleje – bl.a. med gode adgangsforhold og elevator til paller. Her går samtlige parametre op i en højere enhed, hvilket placerer lejemålet i en attraktiv og anvendelig klasse.

Lageret ligger i en gedigen murstensejendom, og der er fine parkeringsforhold foran bygningen såvel som gode af- og påsætningsmuligheder. Elevatoren, med plads til paller, gør det nemt at fragte tingene op og ned, og samtidig kan vi oplyse, at erhvervsmålet er regulært, præsentabelt og veldisponeret. Lokalerne er højloftede og tørre, hvilket gør dem særdeles anvendelige, og det er praktisk talt op til dig, hvordan du vil indrette dig. Du får nemlig først og fremmest ét stort lagerrum, og dertil kommer et kontor, et disponibelt rum og et fint køkken med vaskesøjle og plads til en spisekrog. Derudover er der adgang til toilet.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 20.167 kr.
Størrelse 400 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Lager
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Frederikssundsvej strækker sig som hovedvejen gennem både Husum og Brønshøj, og jeres nærmeste naboer spænder bredt. Her er alt fra tankstationer til frisør, JYSK, restauranter, cafeer og apotek. Der er kun 600 meter til Husum Station med både S-tog og busser, og samtidig ligger lageret fordelagtigt i forhold til den korte afstand til København samt gode indfaldsveje.

Book en fremvisning allerede nu!