Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Kontorlokale til leje på Carit Etlars Vej 12, kld. th.

På en af de mest rolige sidegader til Frederiksberg Allé finder vi dette fine kælderlokale, hvor du kan være den første til at leje dig ind og give de lyse lokaler kulør. Om det skal være som kontor for den lille, spirende virksomhed eller kreativt værksted for den fingersnilde, ja, det er op til dig!

Mens en klassisk og præsentabel frederiksbergejendom danner ramme om lokalet, er de indvendige kvaliteter nye hele vejen igennem. Lokalet er nemlig nyistandsat med hvide overflader overalt og masser af eludtag, så selv dem med behov for at have mange apparater og medier kørende på samme tid kan finde sig til rette. Udover selve hovedlokalet, der har tre vinduespartier og en dør mod den rolige vej, findes et hyggeligt tekøkken med plads til spisning samt en mellemgang, der åbner op mod det praktiske toilet. Du kan godt begynde at indrette dig, for som om det ikke var nok, at kontorlokalet er stort og at beliggenheden er suveræn, så er det også udbudt til en meget fornuftig leje.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 9.875 kr.
Størrelse 79 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Liberalt erhverv
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Med grønne træer og flotte bygninger står Carit Etlars Vej som en af de bedste adresser i hele Frederiksberg C. Det mondæne kvarter er ganske uforstyrret, men ligger stadig tæt på nogle af Frederiksbergs og Vesterbros knudepunkter. Således skal du ikke gå i mange minutter, før du finder metroen ved Fredereiksberg Allé St., mens du har hyggelige caféer, velrenommerede spisesteder og trendy vinbarer i det umiddelbare nabolag. Det tager dig samtidig ikke længe at komme til Frederiksberg Have, Rådhuspladsen eller Enghaveparken, så du hurtigt kan skifte roen ud med byliv og natur. Et meget spændende kontorlejemål på Frederiksberg, som vi glæder os til at vise dig!

TILSVARENDE EMNER

Allégade 24A, 1. sal.
Størrelse (m2) 225
Leje pr. mdr. (kr.) 33.750