Ass. partner, Investering/Kontor Louise Busk

Louise Busk

Ass. partner, Investering/Kontor

lb@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 30 26 68 59

Erhvervlokale til leje på Brunbjergvej 1

I Risskov kan du nu blive en del af et fantastisk kontormiljø. Her deler du fællesarealer med 5 andre virksomheder, som alle er med til at skabe god energi i huset.

Lokalet, der er ledigt, er et 117 m2 stort hjørnekontor med 3,5 m til loftet. Dette er med til at give et super lysindfald. Der er egen indgang til det aflukkede lokale.
En bygning i absolut luksus med elevator og 3 lags vinduer for at minimere varmeforbruget. Her er alt gennemtænkt.

Du er som lejer, en del af et kontorfællesskab, men med eget kontor til din virksomhed. Der er i bygningen fælleskantine, hvor man kan vælge at være en del af madordningen eller medbringe selv. Derudover er der et fælles mødelokale, som man kan booke. Mødelokalet er fuldt udstyret med AV udstyr. Til hvert lejemål er der eget toilet med bad, som gennem fællesudgifter suppleret med håndsæbe, toiletpapir osv.

Udover rådigheden over mødelokale og kantine, så er der en fælles tagterrasse med minigolf bane, hvor der er mulighed for at forkæle medarbejdere og kunder med lækkert ophold eller mødes med de andre i huset til fyraftensøl.
Til lejemålet er der gratis parkering ved bygningen, som kan tilbydes til medarbejdere og kunder. Derudover er der mulighed for at leje op til 200 m2 højlager. Lageret er udstyret med reoler og rampe adgang.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 18.000 kr.
Størrelse 170 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Kontor, webshop
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • FLOT MODERNE KONTOR I RISSKOV
  • BLIV EN DEL AF ET FANTASTISK KONTORFÆLLESKAB
  • EGET KONTOR MED THE KØKKEN OG TOILET

Beliggenhed