Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Kontorlokale til leje på Allégade 24A, 1. sal.

På den romantiske og indbydende Allegade 24A udlejes dette erhvervslejemål, som egner sig til kontor eller klinik. Her får I flere gode kvadratmeter med højt til loftet og godt med lys fra de store vinduespartier. Den udsøgte udsigt over Frederiksberg Rådhus tæller ligeledes som en bonus, samtidig med at I har nem adgang til både detail og offentlig transport.

Kontoret befinder sig i en charmerende, klassisk frederiksbergejendom med en rødstenet facade, som prydes af grønrammede vinduer i flere fag. De skønne ydre omgivelser afspejles i den grad også i kontorets indre, hvor de mange charmerende detaljer kan beskues både ved de pæne trægulve og det gode lysindfald - hertil I får ligeledes muligheden for at sætte jeres eget præg på kontoret i form af en klat maling hist og her, således det kan fremstå hyggeligt og nærværende. Fra de mange vinduer får I et udsøgt kig over nærområdet, som tæller den spændende og iøjnefaldende arkitektur ved Frederiksberg Rådhus samt de mange træer, som pryder den historiske Allegade. Planløsningen byder desuden på flere kontor- og mødelokaler, hvilket giver en oplagt mulighed for, at de enkelte medarbejdere kan arbejde tæt sammen i fælles omgivelser, samtidig med at der er mulighed for at trække sig tilbage til de mere private møder. Hertil kommer både badeværelse og toiletter samt et rummeligt tekøkken.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 33.750 kr.
Størrelse 1. sal 225 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Kontor, klinik, liberalt erhverv
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Med en beliggenhed centralt på Frederiksberg er I tæt på alt det skønne, byen har at tilbyde. Ikke nok med at turen til og fra arbejde bliver både nem og bekvem takket være de nærliggende metrostationer ved både Frederiksberg Centret og Frederiksberg Allé, så har I også adgang til et væld af butikker og spisesteder, hvor særligt sidstnævnte giver mulighed for en række spændende frokostmuligheder, når sulten trænger sig på. Få hundrede meter fra gadedøren finder I desuden hovedindgangen til den smukke og populære Frederiksberg Have, hvor I inviteres til at tilbringe pauserne.