Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

UDLEJET

Kontorlokale til leje på Østerbrogade 115, st. - E11

Centralt placeret på Østerbro ligger der et fint lejemål, som kan lejes, uden at der skal betales afståelse. Lejemålet vil være oplagt at benytte til klinik, hørecenter, tandlæge eller andet inden for samme genre. Hvis du går med en drøm om at drive en velbesøgt klinik i denne del af København, så kan den drøm nu gå i opfyldelse!

Indendørs får du masser af gode kvadratmeter, hvor din klinik kan indrettes. Rummene kan benyttes til forskellige behandlinger, og lejemålet tilbyder i øvrigt et venteværelse eller reception, kontor, toilet og et lille tekøkken. Er du god til at se muligheder, vil du med få forbedringer let kunne forme klinikken således, at den falder lige ind i din smag.

Hvis du har brug for kælder med direkte adgang fra lejemålet, kan kælderarealet være fra 25 m2 til 75 m2 afhængig af dit behov, og det kan lejes til en fornuftig pris. Hvis du ikke ønsker kælder, vil den eksisterende kældernedgang blive blændet af.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 13.780 kr.
Størrelse 106 m² + 75 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Klinik, liberalt erhverv
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed

Klinikken har en yderst god beliggenhed ganske centralt tilbagetrukket fra Østerbrogade. På den måde er der ro i og omkring klinikken, men den ligger stadig på Østerbros mest befærdede gade, og du vil derfor let kunne tiltrække forbipasserende. Desuden ligger klinikken få minutters gang fra den nye metrostation ved Poul Henningsens Plads og kun 500 meter fra Svanemøllen S-togstation, og gode busforbindelser kører lige forbi. Det vil derfor være let at komme fra andre bydele i København og ind til klinikken.

Slå til allerede i dag og få alle dine klinik-drømme opfyldt!