Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Kontorlokale til leje på Østerbrogade 113, st - E7

Centralt placeret på Østerbro ligger der et fint lejemål, som kan lejes, uden at der skal betales afståelse. Lejemålet vil være oplagt at benytte til klinik, hørecenter, tandlæge eller lignende. Hvis du går med en drøm om at drive en velbesøgt klinik i denne del af København, så får du chancen her.

Her får du nemlig nogle gode kvadratmeter, hvor din klinik kan indrettes. Rummene, som kan opdeles efter ønske, kan benyttes til forskellige behandlinger og kontor eller reception. Endvidere er der køkken og toilet.

Er du god til at se muligheder, vil du med få forbedringer let kunne forme klinikken således, at den falder lige ind i din smag.


FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 10.920 kr.
Størrelse 84 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Liberalt erhverv, f.eks. klinik.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed

Klinikken har en yderst god beliggenhed ganske centralt tilbagetrukket fra Østerbrogade. På den måde er der ro i og omkring klinikken, men den ligger stadig på Østerbros mest befærdede gade, og du vil derfor let kunne tiltrække forbipasserende. Desuden ligger klinikken få minutters gang fra den nye metrostation ved Poul Henningsens Plads og kun 500 meter fra Svanemøllen S-togstation, og gode busforbindelser kører lige forbi. Det vil derfor være let at komme til klinikken fra andre bydele i København.