Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Kontorlokale til salg på Godthåbsvej 8B, st.

I et smukt, skiferbeklædt baghus, har du nu mulighed for at blive lejer af et 132 m2 stort og rustikt lokale, som kan anvendes til et væld af formål. Man fornemmer straks, at der er tale om et sted med en helt særlig atmosfære; interiøret, indretningen og detaljerne er rustikke, og det store åbne rum giver således et positivt indtryk, hvor man får lyst til at tilbringe sin professionelle tid og være kreativ.

Det store lokale består af ét stort rum med højt til loftet, hvor der bagerst er foretaget en opdeling således, at man kan lukke af og dele rummet op i flere zoner. Derudover rummer stedet et toilet, og der er udgang til en fantastisk terrasse foran lejemålet, hvor man kan nyde frokosten i solen.

Her finder I simpelthen de optimale forhold, såfremt I ønsker at skabe et stort, kreativt kontorfællesskab, et kunstnerisk galleri med spændende muligheder, et fedt showroom, som kan indrettes på mange måder, eller måske et værksted eller undervisningslokale, hvor der kan arbejdes med alt lige fra tegneteknikker til smykker og keramik. Ja, det meste kan lade sig gøre, dog ikke erhverv indenfor catering, fødevarer, spillehal, klubber og lignende.

 

 

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 8.795 kr.
Størrelse 132 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Dans, scenekunst, værksted (billedkunst smykker), undervisning
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Det eminente, åbne kontorrum holder til på en fredfyldt og tilbagetrukket adresse i et baghus på Godthåbsvej 8B, trukket væk fra selve vejen. Bag porten ånder alt fred og idyl, hvilket er helt ideelt, når I ønsker at skabe private ramme rom jeres arbejdsmiljø, et undervisningssted eller et hengemt galleri. Der er gode parkeringsfaciliteter ved ejendommen, og endelig ligger stedet ganske centralt nær metroen ved Aksel Møllers Have, busser, indkøb og caféer, selvom I her får et roligt spot på Frederiksberg.