KØBSAFTALE UDSENDT

Kontorlokale til salg på Bredgade 67, st. th.

De kreative tanker begynder straks at myldre, og der er ikke langt fra tanke til handling, når omgivelserne er så inspirerende som her på Bredgade 67, hvor disse smukke kontorlokaler nu udlejes til afståelse.
To store facadevinduer giver en forsmag på, hvad man har i vente. Smukke, mørke sildebensparketgulve smyger sig gennem de lyse arealer, som tilsammen former to store salgsarealer, som også kan benyttes som et åbent kontorfællesskab.
De fantastiske rum vækker sanserne til live og tilfredsstiller samtidig den æstetiske sans, hvilket i dén grad må siges at være unikke kvaliteter, når det kommer til at vælge sit fremtidige kontorlandskab, hvor idéerne gerne skulle spire. Her er der lagt op til en bred palet af erhvervsmuligheder, og man ville nemt kunne forestille sig at kombinere et kreativt kontormiljø og/eller tænketank med et partnerskab af kunstnere, tøjdesignere samt salg af detail. Uanset om du sælger kunstværker i billedramme eller på tøjstativ, vil dit brand smelte perfekt ind i Bredgades eksklusive rammer.
Lejemålet er nyere istandsat og holder sig derfor utrolig pænt og velholdt med bl.a. et nyt tekøkken, hvor kollegaerne kan brygge en lækker kop morgenkaffe eller tilberede frokosten. Dertil indeholder lejemålet toilet og håndvask for sig, en mindre bankboks til opbevaring, et separat kontor samt et dejligt mødelokale med direkte udgang til den stille gård, når man trænger til en pause.


FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 375.000 kr.
Leje pr. mdr. 24.435 kr.
Størrelse 151 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kreativt kontor og tænketank kombineret med partnerskaber med kunstnere, tøjdesignere, samt salg af detail til pop-up butikker.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed