Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Kontorlokale til salg på Søborg Hovedgade 139B, st. th. samt kld.

Ideelt placeret på hjørnet af Søborg Hovedgade og Vandtårnsvej ligger denne lyse og velholdte erhvervslejlighed, som kan danne en perfekt  ramme for en klinik, en butik eller kontorer. Her er mulighederne mange. Helt klart et kig værd! Ejendommen daterer sig tilbage til 1939, og den fremstår velholdt med sin fine murstensfacade.

Indenfor venter pæne og velholdte lokaler på 59 kvadratmeter.  Erhvervslejligheden præsenterer sig med et hovedlokale, hvor store vinduer giver et godt lysindfald samt virker inviterende for de forbipasserende udenfor. Her er der god plads til at indrette sig med eksempelvis klinik, kontormiljø eller butiksudstilling. Nogle trin op ligger endnu et lyst lokale med vindue mod Vandtårnsvej, og her kan f.eks. indrettes et behandlerrum eller et prøverum. Endvidere findes her et velfungerende køkken og et toilet, som giver gode kunde- og personaleforhold. Der er direkte adgang til en god kælder på hele 40 kvadratmeter, som kan indrettes til møderum eller opbevaringsrum, og ydermere særskilt kælderrum tilhørende lejligheden.                                                                  

Lokalerne er placeret i et lejlighedskompleks, hvilket giver jer adgang til et fælles, grønt gårdmiljø, der kan være et ideelt sted at spise frokosten. I gården er der gode muligheder for cykel- og bilparkering. På facaden er der gode muligheder for skiltning.

Der er mulighed for, at blive skrevet op til egen p-plads.


FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 800.000 kr.
Størrelse 59 m² + 40 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Kontor
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed

Lejligheden er ideelt placeret lige ved lyskrydset på hjørnet af Søborg Hovedgade og Vandtårnsvej. Placeringen sikrer et virvar af liv omkring adressen med mange forbipasserende hver dag. Søborg Hovedgade tiltrækker med sine butikker, caféer og spisesteder hver dag mange mennesker. 18 meter fra butiksdøren er et busstoppested, hvor bus nr. 6A og 160 sikrer potentielle kunder og jer selv en nem vej videre. Vi glæder os til at fremvise de mange muligheder.