Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Kontorlokale til salg på Odensegade 16, kld. tv.

På Odensegade 16, kl., tv udbydes nu en sjælden mulighed for dig, der er på udkig efter en attraktiv erhvervsandel med central beliggenhed lige ved Trianglen. Om end du er på udkig efter et sted til dit kontor, klinik eller blot søger et sted, hvor de kreative idéer kan få fri leg, så er dette uden tvivl stedet for dig. 

Det er ikke ofte, at der byder sig en mulighed for at eje noget tæt på Trianglen, og derfor skal du også skynde dig, hvis du vil have fat i dette sted. Der er tale om en erhvervsandel med billig boligafgift, og her venter en god planløsning bestående af et lille tekøkken, toilet, kontor/reception, et kontor/baglokale og et depotrum, der egner sig godt til opbevaringsmulighed. Lokalerne er pæne og velholdte, så det er klar til at tage i brug med det samme, men der vil da også være mulighed for at sætte dit eget præg på erhvervsandelen, så det tilpasses dine drømme og visioner.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 1.115.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 1.499 kr.
Størrelse 59 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Liberalt erhverv
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Beliggenheden taler for sig selv, da der ikke er en finger at sætte på dets placering. Her befinder vi os centralt på Østerbro, og vi kan garantere dig for, at menneskemylder vil være at finde lige udenfor din dør. Langs Nordre Frihavnsgade finder du og dine ansatte et hav af diverse spisesteder og indkøbsmuligheder, hvilket er perfekt til, når klokken slår frokosttid – eller hvis arbejdet skulle strække sig til sent ud på natten. Der er 210 meter til Trianglen St., der nemt tager jer rundt i København, mens gåture efter arbejde kan tage afsæt ved Søerne eller i Fælledparken.