Juster søgeresultat

kr. kr.
kr. kr.
m2 m2

Erhvervsejendomme, kontorlokaler og lager til salg og leje

Er du på udkig efter et kontor til leje eller til salg, der passer til din forretnings behov? Hos ButiksKompagniet hjælper vi dig, til det helt rigtige erhvervslejemål eller –køb.

De rigtige kontorlokaler kan være afgørende for din virksomhed. ButiksKompagniet er en specialiseret erhvervsmægler og har især stor erfaring med udlejning og salg af kontorlokaler i København og på Sjælland.

Få overblik over kontorer til salg på markedet

Blandt vores udvalg finder du egnede erhvervslokaler, uanset om du har behov for et kontor, kontorhotel eller søger showroom til leje eller afståelse. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om et eller flere kontorer til salg eller leje. Du kan også oprette en søgeagent og få besked, når det kontor, du søger, er til salg på markedet.

ButiksKompagniet hjælper dig med at finde de rette lagerlokaler eller gode kontorlokaler til salg. Vores mange års erfaring giver os mulighed for at finde lige netop de kontorlokaler til salg, som passer til dig, din virksomhed og jeres behov. Vi har et stort netværk og kan ofte finde et egnet erhvervslokale i både København og andre større danske byer, hvor beliggenhed kan være et vigtigt parameter.

ButiksKompagniet er Sjællands største formidler inden for køb og salg af butikker, restaurationer, kontorlokaler og andre erhvervslokaler. Vi har mange tilbagevendende kunder, der sætter pris på vores rådgivning og kundenære formidling. Vi udvikler konstant vores forretning, så vi løbende får et større udvalg af erhvervslejemål og -ejendomme. Vi tager os af kontrakter, lejegodkendelse, fremvisninger, økonomiske forhold, forretningsrådgivning og kontakt til eventuelle andelsforeninger, udlejere og advokater.

Læs mere Vis mindre

EMNE OVERSIGT emner