Hos ButiksKompagniet kender vi din by, din gade og din branche.

Vores speciale er gode forretninger, og det betyder, at vi kan formidle lokaler til butikker, restauranter, caféer, kontorer og andet erhverv, der matcher dine behov, ambitioner og drømme.

Vi sætter en ære i at være nysgerrige på vores lokalområder, og vi arbejder hver dag for at løsrive os fra skrivebordet og komme ud i byen blandt dem, der driver butikker og restaurationer.

Vi kender de lokale forretningsdrivende, kvarteret og de kommende lokalplaner. Og vi lytter til vandrørene, så vi ved, hvornår de attraktive erhvervslokaler bliver til salg, afståelse eller udlejning.

Specialister i butikker, restaurationer, erhvervslokaler og investeringsejendomme
Vi ved, at vores kunder regner med vores indsats og individuelle specialviden til at fuldføre en vigtig beslutning i deres professionelle liv.

Derfor samler vi på specialister indenfor formidling af butikker, restaurationer, erhvervslokaler og investeringsejendomme i København og Sjælland.

Vi er stolte af vores forskellighed, og vi tror eksempelvis på, at vores mæglere af restaurant- og cafélokaler bliver bedre til deres job, når de selv har stået bag et komfur og lært at piske bearnaise.

Vi bruger med andre ord vores forskelligheder til at rådgive og hjælpe dig.

Ærlig rådgivning i øjenhøjde
Det er afgørende for os, at vi forstår din forretning, når vi skal hjælpe med at realisere dine drømme og visioner. Derfor møder vi altid kunderne i øjenhøjde.

Det betyder, at vi er mere ægte end formelle. Og at vi er ærlige og siger vores mening, hvis vores erfaring og viden fortæller os, at andre muligheder er bedre for dig og din forretning.

Vi handler ud fra vores erfaring, viden og dine behov fremfor en standardiseret rettesnor.

Hos ButiksKompagniet kan du derfor være sikker på, at din virksomhed får de helt rigtige rammer. Både hvad angår kvadratmeter, placering og pris.

Erhvervslokaler gennem et stærkt netværk
Vi vil vide lige så meget om vores kunders marked som vores eget. Derfor kan vi som regel også hurtigt finde den rigtige køber eller lejer til den forretning, du vil af med, og finde de lokaler du står og mangler til butik, restaurant, café, kontor eller andet erhverv.

Igennem årerne har vi opbygget et stærk netværk i København, og det deler vi gerne med dig.

Hos ButiksKompagniet kender vi ikke fremtiden, men vi kender vores lokalområder.

Kontakt os https://www.butikskompagniet.dk/ så vi kan hjælpe dig med at sælge, afstå eller udleje dit erhvervslokale.