🏢 Velkommen til ButiksKompagniet - Din Partner inden for Erhvervsformidling! 🏢

 

Vi har specialiseret os i at finde de helt rigtige erhvervslokaler til dig, uanset om du drømmer om butikker, restauranter, caféer, kontorer eller andre typer erhverv. Vores dedikerede team af ejendomsmæglere og erhvervsformidlere er her for at gøre hele processen overskuelig og enkel for dig.

Vores speciale er at formidle gode forretninger, hvilket betyder, at vi kan formidle lokaler til forskellige typer erhverv, der matcher dine behov, ambitioner og drømme. Vi lægger vægt på at være nysgerrige på vores lokalområder og at komme ud i byen og møde dem, der driver forretningerne.

Vi kender de lokale forretningsdrivende, kvarteret og de kommende planer i kommunen. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvornår de attraktive erhvervslokaler kommer til salg, afståelse eller udlejning.

Vi møder kunden i øjenhøjde, således at du som kunde føler dig taget i hånden og tryg i processen. Med vores forskellige erhvervsbaggrunde, er der en ejendomsmægler eller erhvervsformidler med viden til at hjælpe dig. Vores mål er at forstå din forretning og dine visioner, så vi kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Vi handler ud fra vores erfaring, viden og dine behov, fremfor at følge en standardiseret rettesnor. Vi ønsker at give ærlig rådgivning i øjenhøjde.

Hos ButiksKompagniet kan du være sikker på, at din virksomhed får de helt rigtige rammer - både hvad angår kvadratmeter, placering og pris.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk i København, og vi deler gerne dette med dig. Vi medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og leverer tjenester med høje standarder for professionalisme. Vores mål er at hjælpe dig med at undgå potentielle faldgrupper og opnå succes som selvstændig erhvervsdrivende.

Kontakt os på https://www.butikskompagniet.dk/, så vi kan hjælpe dig med at sælge, afstå eller udleje dit erhvervslokale. Hos ButiksKompagniet står vi klar til at sikre, at din handel går glat og uden besvær. 🌟🏢