Optimer din forretning med vores nye samarbejde:
Få ekspertise og support fra The o Choice (TOC) på din selvstændige rejse

 

Butikskompagniet er stolte af vores nye samarbejde med The o Choice (TOC), der giver os mulighed for at tilbyde vores kunder hjælp til at finde den nødvendige ekspertise og støtte, når de ønsker at åbne en forretning. Vores ekspertise ligger i at hjælpe virksomheder med at finde de perfekte erhvervslokaler, men vi forstår, at der er mange andre aspekter ved at være selvstændig, der kan være udfordrende.

Med vores samarbejde med TOC kan vi henvise vores kunder til deres dygtige team af eksperter inden for udvikling af koncepter, indretning og visuel identitet, driftsbudgetter, markedsføring, pressehåndtering samt assistance med at fremskaffe kapital, åbne bankkonto og økonomistyring - alt det, der kræves for at skabe en sund og succesfuld forretning.

Tag kontakt til os i dag og udforsk de muligheder, vores samarbejde med TOC kan tilbyde dig. Uanset om du har brug for hjælp til at finde lokaler, udvikle dit koncept eller få støtte til andre aspekter af at være selvstændig, er vi her for at støtte dig på din rejse mod succes. Sammen kan vi finde den rette hjælp, der passer til dine behov og sikre, at din forretning trives.

Besøg The O Choice´s hjemmeside her og se hvordan de kan hjælpe dig