Et stykke kulturhistorie til salg på Nørrebro – en helt unik mulighed !

Den klassiske pølsevogn – også kaldet ” Café Fodkold” fyldte 100 år i 2021, og der findes ikke mange mennesker over 20 år, der ikke har et eller andet minde fra et besøg ved en pølsevogn.

Derfor er pølsevognen blevet et stykke kulturhistorie for mange. Og på Nørrebro ligger der en sådan stykke historie – nemlig Harry´s Place.

Se salgsopslaget HER

I 2022 er det 57 år siden den første kunde kunne besøg Harry´s Place som blev grundlagt af Harry Löfvall. Efter hans bortgang i 1989 kørte datteren Vita Löfvall Harry´s Place indtil 2010, hvor Jesper Frederiksen købte Harry´s Place.

Det har været vigtig for Jesper at ånden og stemningen fra den klassiske pølsevogn lever på bedste vis, hvilket må siges er lykkedes for ham på bedste vis.

Men nu er det tid til at ”give faklen videre”.  Jesper Frederiksen udtaler  ” Efter mange overvejelser har jeg har nu gjort op med mig selv, at det er på tide at Harry´s Place for ny energi og nyt blod. Jeg har haft mange gode oplevelser sammen med mit fantastiske personale og kunder, men nu er det på tide at pleje min familie, mit helbred og arbejde lidt mindre fremover. Så derfor vil jeg glæde mig til at byde den nye ejer af Harry´s Place velkommen, og jeg håber vi finder en som vil passe på Harry´s Place fremover og køre den videre i Harry´s ånd ”

Hos ButiksKompaniet udtaler Erhversformidlerer Henrik Voss  og Ludvig Abildtrup ”Det er en virkelig spændende opgave vi har fået, og vil glæde os til at hjælpe med at løse opgaven, til alles tilfredsstillelse". De udtaler også det er jo en ” sjældent udbudt mulighed vi har til salg”

Alle henvendelses vedrørende Harry´s Place bedes rettet til Henrik Voss 25703577 og den forbindelse skal vi bede interesserede om, ikke at kontakte personalet på Harry´s Place.