Hos ButiksKompagniet har vi mange års erfaring indenfor salg og udlejning af erhverv, og vi vil så gerne dele den med dig!

 

De mange måneders nedluk der har været for detailbranchen under Corona, har været med til at gøre hele detailbranchen usikker. Både med hensyn til svingende omsætning og en generel nedgang i branchen pga. mere nethandel.

 

Men for dig som udlejer har disse tider måske også skabt en usikkerhed og givet anledning til mange spørgsmål :  Hvem skal leje vores lokaler. Efterspørger din lejer en nedsættelse i lejen. Hvem skal leje de tomme lejemål jeg har.

Gode råd kan være dyre – men ikke hos os:

Derfor kan du altid kontakte os – for vi har mange års erfaring med udlejning af erhvervslejemål til alle former for erhverv  – både i opgangstider, men bestemt også i nedgangstider. Den indsigt vi har i udlejningsmarked deler vi gerne med dig – og skulle du have en konkret udfordring kan du altid kontakte os for sparring.

Vores mæglere har et stort netværk og det deler vi gerne ud af. Og har vi ikke allerede den rette lejer til dit erhvervslokale i vores kundekartotek, så kigger vi på om dit erhvervslejemål bliver præsenteret for det rette. Måske skal der en halt anden slags lejer ind, end den som erhvervslejemålets profil peger mod.

Hos os får du derfor friske øjne på dit erhvervslokale. Så har du brug for et godt råd, noget sparring, hjælp til lejeregulering eller til at finde den helt rette lejer, sidder vi klar til at hjælpe dig.

 

Jesper.jpg

Jesper Erichsen er en af vores mest erfarne ejendomsmæglere, med 27 års erfaring i branchen.

Han kan både hjælpe med de helt store udlejninger og salg af investeringer, til de mindre butikker og kontorlokaler.

Ring til Jesper på 40 17 43 41.

 

Kim sort hvid.jpg

Kim Bach er den nye mand på holdet, og kommer med en solid erfaring inden for udlejning af større erhvervslejemål.

Kim kan hjælpe dig med udlejning erhvervslokaler til detail eller restauration.

Ring til Kim på 40 60 25 35.