I mens vi venter på der må åbnes mere op !

Der er mange brancher der er gået i dvale og bare venter på forårsvejr og vedvarende lave smittetal så der kan åbnes op igen.  Heldigvis har der nu været den første lempelse så vi igen kan komme forbi vores ynglings butik.

Men der er stadig mange brancher der må vente på en åbning – og vi kan levende forstille os hvor hårdt det må være at se sit livsværk blive svækket for hver dag der går og man skal holde lukket.

Vi kan selvfølgelig godt mærke at den situation verden står i lige nu sætter en dæmper på lysten til at købe, leje eller sælge. Men vi er faktisk også imponeret over det mod og den stædighed vi oplever når vi er i kontakt med de selvstændige. At håbet og forretningsdrømmene for det meste stadig lever i bedste velgående.

At være selvstændig kræver en hvis grad af hårdhed og en speciel psyke for at overleve. Det kan man rigtigt mærke i disse tider, for skaberlysten , ukueligheden , innovationen og overlevelsesinstinktet er der stadig.

Hos ButiksKompagniet har vi i over 25 år hjulpet folk med at sælge, udleje, leje eller købe erhvervslokaler inden for nærmest alle slags brancher. Derfor ligger vi også inde med en masse viden som vi gerne – helt gratis og uforpligtende – deler med dig.  Du kan altid ringe til os og spørge os til råds.

Det kunne være vedr. ibrugstagningstilladelser, udsugninger, bevillinger. Det kunne være hjælp til internt salg mellem partnere, der ønsker at gå hver sin vej. Eller det kunne være et godt råd mht til den situation du står i lige nu. Skal du sælge eller købe? Er det bedre at vente lige nu?

Det skal nok blive godt igen – og indtil da så er du altid velkommen til at ringe til os. Intet spørgsmål er for småt