Det tror jeg ikke at der er nogen der efterhånden kan være i tvivl om. Men det behøver jo nødvendigvis ikke kun at være dårligt!

Den har allerede ændret den måde vi er sammen på og den måde vi arbejder på. Og i fremtiden tror jeg vi skal være klar på at den også kommer til at ændre den måde vi uddanner på, den måde vi leder virksomheder på og de måder vi agerer som forbruger på.

Vi tror på, at i fremtiden vil det, at handle lokalt, bæredygtigt og grønt komme endnu mere i højsæde end det var før. Vi hår fået øjnene op for det at dyrke nærvær med dem vi holder aller mest af. Og det tror vi også at vi snart kommer til at se på den måde vi opbygger vores butikker og restauranter på.

Selvom vi alle har været ramt i en eller anden forstand af denne pandemi, så er der stadig en ukuelig optimisme blandt vores kunder. Der er stadig mange forretninger der skifter hænder og der er en positiv indstilling til fremtiden