x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Der gøres heldigvis en del for at hjælpe restauranterne i disse dage. Gastromad og Madsvin har lavet en hjemmeside hvor der er lavet en oversigt hvilke restauranter i Danmark der laver take-away. Så her kan du se om dit lokale ynglingssted er på listen. Det smarte er at hvis man kan se at der er et sted der ikke er kommet på, så kan man selv skrive det derinde eller sende dem en mail.

Den næste tid vi går i møde kommer til at være en tur op ad bagge for mange brancher, og derfor mener vi at alt hvad vi kan gøre for at hjælpe i denne svære tid.

Så en opfordring herfra er at : køb mad til at tage med hjem, køb et gavekort til din ynglingsrestaurant og giv det til en ven eller noget familie du ikke rigtigt kan se de næste par uger.

Link til hjemmesiden : https://spisudehjemme.dk/