Ting du kan gøre for din lokale restaurant, bar, café eller lign.  i disse Covid-19 tider !!

…..og de fleste af dem kan du gøre uden at forlade dit hjem.

Covid – 19 her medført en massiv nedtur for restaurationsbranchen, og den seneste udmelding om, at store dele af Danmark skal lukke ned, har bestemt ikke gjort det nemmere. for branchen.

Så vi vil bede om din støtte til branchen og giver dig her nogle gode råd til hvordan du kan skabe lidt opmærksomhed omkring dit yndlingssted – som måske har det svært lige nu.

 

 1. Bestil take-away!
  Mange steder giver i disse dage folk mulighed for at tage meden med hjem – også de steder der normalt ikke har take-away. Så bestil noget lækkert mad med hjem i disse tider, på den måde er du med til at hjælpe.

   
 2. Køb et gavekort!

Glæd nogle af dine ynglings mennesker med et gavekort til en af dine favorit restauranter.

 1. Læg billeder op på de sociale medier.

Gik du på din yndlingsrestaurant til middag, tog et lækkert billede, men glemte at lægge det op ? Så gør det nu og tag # restauranten.

 1. Like, kommenter og del på de sociale medier.

Gå ind på virksomhedens Facebook, Instagram eller lign og like, kommenter eller del deres opslag. På den måde er du med til at holde liv i deres profiler på de sociale medier og du kan sprede kendskabet til forretningen til når vi alle kommer tilbage til normalen igen.

 1. Giv en anbefaling.

Skriv en anbefaling til dit/dine yndlingssteder, og del med verden hvorfor de skal spise lige netop der. Oftest kan der skrives en anbefaling på div. Restauranters hjemmeside, men også på deres sociale medier eller trust pilot. Ikke nok med at du er med til at skabe noget positivt omtale – du er også med til at give ejer og medarbejdere et moralsk boost i en svær tid.

 1. Vær sød !

Uanset om det er lidt kærlighed på sociale medier eller bare en ekstra tak til restauranten, kan et par venlige ord gå langt. Hvorfor ikke gøre en yderligere gestus af venlighed

 1. Del denne artikel

Ved at dele denne artikel hjælper du os med at sprede ordet og vise din støtte til dit ynglingssted. Uanset om du arbejder i branchen eller bare elsker at gå til en begivenhed eller ude til middag, ville vi være så taknemmelige for din hjælp til at sprede denne meddelelse.